2008. máj. 8.

Anyák napja... (f)



Sziasztok blogolvasók..
Ma egy nagyon megható kis ünnepségen vettem részt.. A kisfiam iskolájában ma tartották az Anyák napi ünnepséget.. aki édesanya, az tudja, hogy az ilyen kis ünnepségen nem lehet szem szárazon.. az enyém sem volt az.. Minél nagyobbak a gyerekek, annál jobban át tudják érezni a versük mondanivalóját, és kifejezésre juttatják, mennyire szeretnek minket.


Persze nem csak itt hanem minden nap.. A nagy ölelések, esti jóéjt mese, jóéjt puszikával "szeretlek Anya" az esti lefekvéses búcsúzásnál, nap mint nap könnyet csal a szemembe.... De nekem ez a természetes..... nap mint nap van nálunk Anyák napja..... és ez jó... nagyon jó...

1 megjegyzés:

Csilla írta...

Tündéri szépség a kisfiad! Elhiszem,hogy könnyeket csalt a szemedbe!Sokszor átéltem az iskolai és anno óvodai anyáknapokon.De elmondhatatlan,amilyen aranyosak ilyenkor.Látszik,ahogy igyekeznek tökéletesek lenni minden szempontból,hibátlanul elmondani a versikét,szépen állni stb...Azt hiszem ilyenkor a leg elevenbb gyerk is arra a fél órára anygyalka lesz.De Gergőcske meg amugy is egy kis jóságos angyalka!
Tündéri gyerek!
Gratula nektek! Puszi Mindenkinek!