Mostanában kevesebbet fotózok kinn a természetben, mivel elég kevés hó esik, nem nagyon van fotótéma. Benn a lakásban viszont itt van Artúr.. nagyon sokat nevetünk rajta.
Igazi életrevaló kutyus, csupa aranyos és bohóc tulajdonságokkal. Gergőkém már nagy pajtása, a sok csínytevést együtt követik el, igazi csapatot alkotnak :)))
Gyöngyöt nem igazán van kedvem fűzni.. most valahogy nincs ihletem hozzá.. szerencsére van elég belőle.. a tartalék tartalékja..
Láthatóan nemzetközi lettem. Moszkvából, Brazíliából, Hollandiából is nyomon követik a bejegyzéseimet.. Köszönöm szépen!!!
Mostanság egyre több sütit, és más ételt sütök.. és kipróbálok ismeretlen recepteket.. épp tegnap készítettem el a Kedves Kolléganőm Rita által ide adott receptet.. Mennyei finomság jött össze..
Baconnal kibélelt őzgerinc, csirke vagy pulykahús puhája panírozva, a zsemle morzsa helyett sajttal, vegyes párolt zöldséggel, rakva. Hússal kezdünk, aztán zöldség.. megint hús, és zöldség, a végén a tetejét baconnal borítom. Olaj nem kell hozzá!!! A sütési idő kb. 40-50 perc, hústól függ... Az őzgerinc formát a sütőbe lapos és vízzel telített sütő tepsibe rakom, hogy ne szárítsa ki a sütés a finom ételt.
És mint mindig.. a végén egy kis képes beszámoló a szemszögemből mindarról amiről írtam....
bandzsa... :) |
szunyókálás |
elegánsan.. |
kockadér a levélen.. |
hosszában.. felülről. |
teljesen hosszan |
szemből... |
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése